"In munti am invatat ce-i vesnicia/Si de la munti am preluat rabdarea" (Dan Sarbu, Kogayon) Numai de acolo, de sus, se vad toate caile (Zicea asta intr-un film...se intamplau treburile undeva, prin Anzi (cica)...si mi-a placut si-am scris-o aici.)marți, 20 martie 2012

Foarte frumos loc, Saua Strunga

Miscarea de duminica (ca sambata., dupa trezirea foarte grea, nici nu stiam precis unde vom merge.) a fost un dus-intors (pe rachete) de la cabana ANSM pana in Saua Strunga.
La cabana, mi-a placut foarte mult....poate si pentru ca acolo treburile se intampla ca in cabanele "de dincolo", adica au rastel la intrare, unde toti isi lasa bocancii fara teama ca vor ramane fara ei, si sunt si suficiente agatatoare in camera, unde sa-ti atarni hainele, ba chiar exista si-un suport cu multe umerase in fiecare camera).
Pana la revenirea in zona pentru o urcare pe Valea Obarsiei  pana la Omu' si o intoarcere pe BR, pe sub culmea dintre Batrana si Strunga, doar cateva poze facute duminica:
 spre Saua Strunga
refugiul de sub Saua Strunga

valuri de zapada...
 in Saua Strunga
La intoarcere, am urcat deasupra marcajului pana in saua ce se vede mai jos pentru a trece pe langa grupusorul de larice la distanta potrivita si a-i "prinde" o imagine "intre cer si pamant"

Cam atat. Sper sa revenim si sa urcam Valea Obarsiei. Cred ca-mi va placea.

Un comentariu:

  1. E atat de frumos locul de parca nici nu e al nostru. Ma bucur ca impartasesti si cu noi cateva franturi din drumetiile tale:)

    RăspundețiȘtergere