"In munti am invatat ce-i vesnicia/Si de la munti am preluat rabdarea" (Dan Sarbu, Kogayon) Numai de acolo, de sus, se vad toate caile (Zicea asta intr-un film...se intamplau treburile undeva, prin Anzi (cica)...si mi-a placut si-am scris-o aici.)miercuri, 26 septembrie 2012

Celor care nu au cont de Facebook sau nu sunt prieteni cu noi acolo sau prieteni de-ai prietenilor....

Anunt oficial:
Punctul de informare turistică al Parcului National Buila-Vanturarita a fost amenajat în incinta Centrului de Informare, Promovare si Documentare Turistică al orasului Horezu (nr. de telefon 0350/801575, program de lucru L-V: 08-17, S-D: 10-18), aflat pe strada principala, langa sala de sport a liceului si.....FOARTE IMPORTANT!.....in diagonala de cofetarie. 
Actiunea a avut loc în cadrul proiectului ”La pas, pe ulite si drumuri de munte din Parcul National Buila-Vanturarita”, finantat de Fundatia Pentru Parteneriat si MOL Romania, initiat de Asociatia Kogayon si derulat în parteneriat cu Administrația PN Buila-Vanturarita, Primăria Horezu, Liceul Horezu si Asociatia Mount Club. 
Proiectul s-a desfăsurat în perioada aprilie-septembrie 2012 și se încheie cu toate obiectivele îndeplinite, și anume: 
1. amenajarea unui punct de informare turistică al PN Buila-Vînturarița în centrul de informare al Orașului Horezu,
2. identificarea si promovarea obiectivelor turistice din două sate limitrofe zonei Parcului: Pietreni si Bărbătesti,
3. promovarea educatiei ecologice in randul elevilor scolilor din zonă prin sustinerea de prezentări, organizarea unei drumetii si a unui concurs de fotografie încheiat cu o expozitie, in cadrul caruia elevii au avut o sectiune dedicata, si editarea unor materiale educativ-informative si de promovare.

Cred ca pozele pot fi vazute chiar si de cei care nu au cont pe Facebook...cred..da' eu cu tehnica...nu prea....

In tot cazul, link-ul e acesta: http://www.facebook.com/asociatia.kogayon?ref=ts


Speram sa va amintiti cand va veti afla in trecere prin zona si sa-i treceti pragul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu