"In munti am invatat ce-i vesnicia/Si de la munti am preluat rabdarea" (Dan Sarbu, Kogayon) Numai de acolo, de sus, se vad toate caile (Zicea asta intr-un film...se intamplau treburile undeva, prin Anzi (cica)...si mi-a placut si-am scris-o aici.)



luni, 3 mai 2010

1Mai Muncitoresc

Vine iarasi primavaaaara peste campuri, peste plai,
Veselia umple taaara c-a venit 1 de mai,
Muncitorii au pornit si-ntr-un gand s-au infratit
Si ei azi sarbatoresc 1 Mai muncitoresc.

REFREN: tra-la-la-la-la-la-la-la-la.......

Cam cu tra-la-la-la am muncit si noi si sambata si duminica (adica si muncitori si tineri) - asta insemnand cu muuultaaa voiosie. Si daca vreti sa vedeti cu ochii vostri (desi e fara fond muzical) , just click pe urmatorul link: http://outdoors.webshots.com/album/577536411cTaIdF

Si daca vreti sa stiti povestea (doar in rezumat) si, pe deasupra, in varianta "comunicat oficial", faceti click pe "info" din sectiunea Link-uri.

In concluzie, daca de la anu'-ncolo, va vor duce drumurile catre Manastirea Bistrita sau Manastirea Arnota sau spre P.N. Buila-Vanturarita (in caz de veti intra din Costesti), faceti un miiiicaaa abatere de la drum si intrati pe poarta bisericutei din Grusetu pentru a va clati ochii si sufletelul cu minunata gradina ce va sa fie! (speram noi...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu